НАШ АДРЕС : 95026 г. Симферополь, ул. Гагарина, 11 тел. (0652) 22-22-11, 22-62-88, приемная комиссия т. 099-508-11-50, официальный Web-сайт СКТЭК : http://www.cktek.crimea.ua
 
 
Поиск по сайту

  
КАРТА САЙТА




"Подписка 2013"

******************

"Подписка"
2011-2012 гг.


НОВЫЕ ПОСТУПЛЕНИЯ - УЧЕБНЫЙ ГОД
20011-2012
гг.
см. здесь .....


НОВЫЕ ПОСТУПЛЕНИЯ - УЧЕБНЫЙ ГОД
2009-2010
гг.
см. здесь .....


Поиск в Интернете

 

Статистика посещений

HotLog
Цитируемость
Яндекс цитирования


   
НОВЫЕ ПОСТУПЛЕНИЯ - УЧЕБНЫЙ ГОД - 2013

(полный информационный список литературы см. здесь ..... )

          

  

      Технологія продукції ресторанного господарства : опорний конспект лекцій. ч. 2 / М. І. Пересічний, С. М. Пересічна, М. Ф. Кравченко ; ред. С. Г. Голосова ; Київський національний торговельно-економічний університет, Кафедра технології та організації ресторанного господарства. – К., 2012. - 182 с. : іл.


    Розробка опорного конспекту лекцій викликана необхідністю підвищити ефективність навчального процесу шляхом проведення лекційних, семінарських занять і дозволяє розглянути значний обсяг матеріалу дисципліни «Технологія продукції у закладах ресторанного господарства» та використати активні методи навчання. Опорний конспект необхідний кожному студенту для опрацювання на лекційному, семінарському заняттях, під час самостійної роботи, а також для підготовки до поточного, підсумкового контролю знань та іспиту. Друга частина опорного конспекту містить «Методичні рекомендації щодо роботи з опорним конспектом», теми лекційного курсу дисципліни, які відповідають тематичному плану робочої програми.

Содержание
  • Методичні рекомендації щодо роботи з опорним конспектом. - С. 3
  • Тема 12. Технологія напівфабрикатів, страв і кулінарних виробів із кисломолочного сиру та інших молочних продуктів. - С. 4-12
  • Тема 13. Технологія напівфабрикатів, страв і кулінарних виробів із яєць та яйцепродуктів. - С. 13-22
  • Теми 14-18. Технологія напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів із м'яса, м'ясопродуктів і м'яса диких тварин. - С. 21-66
  • Теми 19-21. Технологія напівфабрикатів, страв і кулінарних виробів із птиці, пернатої дичини і кроля. - С. 67-86
  • Теми 22-25. Технологія напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів із риби, рибопродуктів та нерибної водної сировини. - С. 87-122
  • Теми 26-27. Технологія супів. - С. 123-136
  • Теми 28-29. Технологія холодних страв і закусок. - С. 137-152
  • Тема 30. Технологія десертів. - С. 153-165
  • Тема 31. Технологія напоїв. - С. 166-179
  • Список рекомендованої літератури. - С. 180-181

     

************************************************************************

 

      Список рекомендованої літератури // Технологія продукції ресторанного господарства : опорний конспект лекцій : ч. 2 / М. І. Пересічний, С. М. Пересічна, М. Ф. Кравченко ; ред. С. Г. Голосова ; Київський національний торговельно-економічний університет, Кафедра технології та організації ресторанного господарства. – К., 2012. – С. 180-181. (полная информация см. печатный оригинал)

 

Основний

1. Богушева В. И. Технология приготовления пищи : учеб.-метод. пособие / В. И. Богушева. – М. : ИКЦ «Март», Ростов на/Д. : Изд. центр «Март», 2005. – 320 с.
2. Гальперина Г. А. Золотая книга кулинарных рецептов / Г. А. Гальперина. – М. : Вече, 2003. – 511 с.
3. Денисов Д. И. Соуси. Антологія / Д. И. Денисов. – М. : ЗАО «Издат. дом «Ресторанные ведомости», 2002. – 198 с.
4. Долгополова С. В. Новые кулинарные технологии / С. В. Долгополова. – М. : Ресторанные ведомости, 2005. – 266 с.
5. Ковалев Н. И. Технология приготовления пищи / Н. И. Ковалев, М. Н. Куткина, В. А. Кравцов. – М. : Издат. дом «Деловая лит-ра» ; Омега-Л, 2005. – 480 с.
6. Кулінарне мистецтво : правила змагань / А. А. Мазаракі, М. І. Пересічний, Н. М. Зубар, Р. Г. Кутєпова. – К. : КНТЕУ, 2003. – 98 с.
7. Пересічний М. І. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів з курсу «Технологія продукції в закладах ресторанного господарства» / М. І. Пересічний, М. Ф. Кравченко, С. М. Пересічна. – К. : КНТЕУ, 2007. – 87 с.
8. Пересічний М. І. Опорний конспект лекцій з дисципліни «Технологія продуктів харчування» : ч. І / М. І. Пересічний, С. М. Пересічна, І. Ю. Антонюк. – К. : КНТЕУ, 2005.
9. Пересічний М. І. Опорн. консп. лекц. з дисц. «Технологія продукції у закладах ресторанного господарства» : ч. II / М. І. Пересічний, М. Ф. Кравченко, С. М. Пересічна. – К. : КНТЕУ, 2008.
10. Райт Дж. Новое о кулинарии: кулинарные шедевры от Le Cordon Bleu / Дж. Райт, Э. Трой; [пер. с англ.]. – М. : Издат. дом «Ниола 21-й век», 2001. – 352 с.
11. Технология продукции общественного питания : в 2-х т. / Б. А. Ратушный, Н. И. Баранов, А. С. Ковалев и др. – М. : Мир, 2003. – 416 с.
12. Фурс И. Н. Технология производства продукции общественного питания / И. Н. Фурс. – Минск : Новое знание, 2002. – 799 с.
13. Харченко Н. Э. Технология приготовления пищи : учеб. пособие / Н. Э. Харченко. – М. : Издат. центр «Академия», 2004. – 288 с.
14. Шатун Л. Г. Технология приготовления пищи : учеб. / Л. Г. Шатун. – М. : Издат.-торг. корпор. «Дашков и К», 2004. – 480 с.

Додатковий

15. Технология продуктов из гидробионтов / С. А. Артюхова, В. Д. Богданов, В. М. Дацун, Э. Н. Ким. – К., 2001.
16. Годон Ж.-К. Фуршет. Рецепты на любой вкус / Ж.-К. Годон. – М. : Аст-Прес СКД, 2003. – 160 с.
17. Гущин В. В. Технология полуфабрикатов из мяса птицы / В. В. Гущин. – М. : Колос, 2002. – 200 с.
18. ДСТУ 3946-2000. Система розроблення і поставлення продукції на виробництво. Продукція харчова. Основні положення. – К. : Держстандарт України, 2000. – 6 с.
19. Ершов П. С. Сборник рецептур хлебай хлебобулочных изделий / П. С. Ершов. – К., 2003.
20. Ефимов А. Рыба и морепродукты / А. Ефимов, В. Ковалев, Т. Шарова. – М. : Издат. дом «Ресторанные ведомости», 2004. – 245 с.
21. Зайчик Ц. Р. Напитки : краткий словарь-справочник / Ц. Р. Зайчик. – М. : ДеЛи принт, 2001. – 51 с.
22. Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів / О. В. Шалимінов, Т. П. Дяченко, Л. О. Кравченко та ін. – X. : Фактор, 2002. – 752 с.
23. Искусство кулинарии. – М. : ЭКСМО-Пресс, 2002. – 560 с.
24. Органолептический анализ пищевых продуктов / В. М. Кантере, В. А. Матисон, М. А. Фоменко и др. – М. : МГУПП, 2002. – С. 16-72.
25. Лазерсон И. Европейская кухня / И. Лазерсон. – М. : ЦЕНТРПОЛИГРАФ, 2002. – 201 с.
26. Люка А. П. Европейская кухня / А. П. Люка. – М. : Олма-Пресс Инвест, 2004. – 174 с.
27. Могильный М. П. Салат-коктейли. Новые технологии в общественном питании / М. П. Могильный. – М. : ДеЛи принт, 2002. – 30 с.
28. Мясные блюда : тонкости приготовления. – М. : Ниола 21 век, 2000.
29. ДСТУ 4281:2004. Заклади ресторанного господарства. Класифікація. – Чинний від 2004-07-01.
30. Производство мясных полуфабрикатов / И. А. Рогов и др. – М. : Колос-Пресс, 2001. – 336 с.
31. Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий. – М. : Дело и Сервис, 2002. – 1010 с.
32. Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий ближнего зарубежья. – СПб. : Профессия, 2001. – 424 с.
33. Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий для предприятий обществ, питания / авт.-сост. : А. И. Здобнов, В. А. Цыганенко, М. И. Пересичный. – К. : А.С.К., 1998. – 656 с.
34. Справочник по разделке мяса / А. Г. Забашта, И. А. Подвойская и др. – М. : Франтэра, 2002. – 320 с.
35. Справочник технолога по обработке рыбы и морепродуктов. – СПб. : ГИОРД, 2003.
36. Химический состав пищевых продуктов. – М. : Легкая и пищ. пром-сть, 2000.

   
© Симферопольский кооперативный торгово-экономический колледж Крымпотребсоюза

© Ядрова Г.В . - выставлено 10.08.2013 г., пополнено 18.09.2013 г.